Ooglaseren Mechelen

Overweeg je ooglaseren in Mechelen?

Welkom bij LaserVisionClinics!
Wij zetten veilige en nauwkeurige ooglasertechnieken in om jou terug van die frisse blik op de wereld te laten genieten.

Ooglaseren is een snelle en secure manier om het zicht weer scherp te stellen. Maar welke ooglaserbehandeling past 100% bij jou? Onze oogchirurgen beheersen alle lasertechnieken. Aan de hand van je leeftijd, hoornvlies, klachten … selecteren we een gepaste ingreep met een goed resultaat op lange termijn. 

ooglaseren Mechelen

Hoe gaat oog laseren in zijn werk?

Zie je scherp kortbij en onscherp veraf? Heb je moeite met het lezen van kleine lettertjes? Wil jij jouw (lees)bril achterwege laten? Zoek je een veilige, permanente manier om je zicht te verbeteren of stabiliseren?

Ogen laten laseren zit volop in de lift. Niet gek, want met een ooglaserbehandeling gooi je jouw bril of contactlenzen overboord. LaserVisionClinics voert naast drie soorten ooglasertechnieken ook andere oogingrepen uit, zoals lensimplantatie of ooglidcorrectie. Met een ambitieus team van maar liefst 35 oogchirurgen zoeken én vinden we samen de juiste oplossing voor jouw vraag. We schuiven niet de techniek van onze voorkeur naar voren, wel diegene die he-le-maal bij je past. Graag een groot effect met een beperkt herstel? Double check!

 Welke doeltreffende laserbehandeling ogen jou op het lijf geschreven is, bepaalt jouw vertrouwde oogchirurg na een uitgebreide consultatie. 

Benieuwd naar de ooglasertechniek die bij je past? 


Ooglaseren | LASEK

Wat is LASEK?

LASEK is de allereerste en oudste techniek om ogen te laseren. De doeltreffendheid is absoluut bewezen, al is de hersteltijd van +/- 1 week langer dan bij nieuwere ooglasertechnieken. Vooral omwille van veiligheidsredenen wordt er voor deze methode geopteerd. De laser werkt in vergelijking met andere lasertechnieken niet zozeer in de diepte, maar eerder oppervlakkig op het hoornvlies. LASEK is zo een geschikte manier van ogen laseren voor wie een dun hoornvlies heeft, een risicovolle job uitoefent (agent, militair …) of lagere correcties heeft. Je unieke oogsituatie bepaalt of je in aanmerking komt.

Wat zijn de voordelen van LASEK?

✓ Betrouwbaar | Het is een traditionele laserbehandeling die we al 20 jaar succesvol toepassen.

✓ Nauwkeurig | Dankzij onze laser van Carl Zeiss leveren we zeer nauwkeurige resultaten.

✓ Veilig | LASEK is geschikt voor talrijke types hoornvliezen. Dit maakt het ook een veilige keuze bij een dunner hoornvlies.

✓ Breed toepasbaar | Deze techniek is vlot toepasbaar bij verschillende hoornvliezen en correcties.

LASEK ooglaseren Mechelen

Kom ik in aanmerking voor LASEK?

Om je ogen te laten laseren moet je minstens 21 jaar oud en bij- of verziend zijn. Verder zijn de meest voorkomende redenen om te kiezen voor ooglasering met LASEK een dun hoornvlies, een lage sterkte en een verhoogd risico op een oogletsel, bijvoorbeeld omwille van je professionele activiteiten. 

Jouw oogchirurg selecteert deze techniek op basis van een grondige controle van je ogen. Hij informeert je ook uitvoerig over de details van de ingreep en het herstel. Aangezien LASEK een wat oudere techniek is, duurt de genezing doorgaans langer. 

Twijfels of vragen over een LASEK laserbehandeling ogen? Je oogchirurg nabij Mechelen staat paraat om je te ontzorgen!  


Ooglaseren | LASIK

Wat is LASIK?

De tweede generatie ooglasertechnieken LASIK gaat nog verfijnder te werk dan voorganger LASEK. In vergelijking met LASEK, gaat LASIK sneller te werk. De totale lasertijd per oog is minder dan 30 seconden. Het effect? Een evengoed resultaat na het ogen laseren, maar mét een snellere genezing. Het is een zeer gerichte oogbehandeling in combinatie met een kort genezingsproces: een win-win!

Wat zijn de voordelen van LASIK?

✓ Betrouwbaar | Het is een klassieke lasertechniek die we al 15 jaar toepassen, met succes.

✓ Nauwkeurig | Dankzij onze laser van Carl Zeiss leveren we resultaten van topformaat.

✓ Snelle genezing | Binnen de 24 uur na de oogingreep verdwijnt de irritatie en het branderig gevoel.

LASIK ooglaseren Mechelen

Kom ik in aanmerking voor LASIK?

LASIK is een goede keuze voor iedereen die bij- of verziend is, ouder dan 21 jaar, met een normaal tot dik hoornvlies, met stabiele ogen en zonder last van droge ogen. De techniek is uiterst secuur en wordt aan een hoog tempo toegepast met gespecialiseerde apparatuur. Hierdoor kun je al snel weer je dagdagelijkse activiteiten oppikken. Doorgaans ben je al binnen de 24 uur verlost van eventuele kwaaltjes als geïrriteerde of branderige ogen.

Vragen over een LASIK laserbehandeling ogen nabij Mechelen? 


Ooglaseren | SMILE

We zetten alles op alles om de meest verfijnde technieken in de vingers te krijgen. SMILE is de derde en meest recente ooglasertechniek. Een hypernauwkeurige behandeling met minder kans op droge ogen.

Wat is SMILE?

De derde generatie ooglasering Relex-SMILE of SMILE gaat op een andere manier te werk dan voorgangers LASEK en LASIK, en blinkt daarmee uit in snelheid en nauwkeurigheid. Door middel van minuscule gasbelletjes wordt een ultradun lensje gecreëerd, dat precies overeenkomt met je brilafwijking. Deze vorm van microchirurgie verandert de vorm van het hoornvlies, met als resultaat een scherper zicht.

Wat zijn de voordelen van SMILE?

✓ Nauwkeurig | SMILE werkt via een ander principe dan de traditionele lasertechnieken, zo worden hogere sterktes nauwkeuriger gecorrigeerd.

✓ Veilig | Safety first bij SMILE, want de meest belangrijke bouwstenen van je hoornvlies worden gespaard.

✓ Snelle genezing | Al na 24 uur is het zicht in grote mate hersteld en irritatie van de baan, waardoor je snel je activiteiten kunt oppikken. De weken nadien wordt het zicht nog beter!

SMILE ooglaseren Mechelen

Kom ik in aanmerking voor SMILE?

Ben je ouder dan 21 jaar en wil jij jouw lenzen of bril (zo goed als) altijd opbergen? De ultrasnelle SMILE-methode wordt meestal toegepast bij bijziendheid, eventueel in combinatie met astigmatisme. Jouw oogchirurg voert een vooronderzoek uit om te kijken of je ogen geschikt zijn voor een lasering volgens deze nieuwste techniek. Hij bezorgt je ook alle nodige info over de bijhorende genezing. Al loopt die, omwille van de nauwkeurigheid van de laser, normaal van een leien dakje!

Vragen over een SMILE laserbehandeling ogen nabij Mechelen?


Overige behandelingen

Niet iedereen komt in aanmerking voor het laseren van de ogen. Blijken jouw ogen niet geschikt om te laseren? Geen nood! Onze ervaren oogchirurgen schuiven graag een effectief alternatief naar voren.  

In onze laserklinieken voeren we verschillende gespecialiseerde behandelingen uit. Welke doeltreffende ingreep jou op het lijf geschreven is, bepaalt jouw vertrouwde oogchirurg na een uitgebreide consultatie.

Crosslinking

Bij een zwak hoornvlies of veelvuldig in de ogen wrijven kan het hoornvlies doorbuigen en een slechter zicht optreden. Crosslinking maakt het hoornvlies steviger en stabieler en voorkomt dat het zicht verder achteruitgaat.

Ooglidcorrectie

Komaf maken met zware of hangende oogleden kan dankzij ooglidchirugie? Met een CO2-laser worden je ogen gelift en krijg je weer een frisse blik. Snel, secuur én subtiel!


Hoeveel kost oog laseren?

Nieuwsgierig naar ooglaseren prijs? Benieuwd of jouw ogen in aanmerking komen voor een laserbehandeling ogen?

Plan een consultatie in bij één van onze doorwinterde oogchirurgen. Je kunt met al jouw praktische vragen over oogchirurgie en het genezingsproces terecht bij jouw behandelend oogchirurg in Mechelen en omstreken.

Tot snel bij LaserVisionClinics ...


Wie is LaserVisionClinics?

Wij lopen over van passie voor ogen laseren. De beste toestellen, nauwkeurigste ingrepen, zachtste genezingsprocessen … Als één hecht team van Vlaamse oogchirurgen volgen we de ontwikkelingen in ooglasering op de voet en willen we iedereen, jong en oud, de kans geven op de beste ooglaserbehandeling.

Een ervaren oogkliniek gezocht die technieken van de bovenste plank inzet? LaserVisionClinics, nice to meet you! Sinds 2002 voeren onze ambitieuze oogartsen laseringrepen uit met de recentste apparatuur. Maak kennis met de glasheldere visie van ons chirurgencollectief.

Oog voor techniek

De wereld van ogen laseren is de laatste jaren in volle evolutie. Ontzettend fascinerend! We wonen congressen bij, leren van elkaar, verdiepen ons in nieuwe toepassingen … Al komt grensverleggende apparatuur met een prijskaartje. Daarom slaan we de handen in elkaar en hebben we LaserVisionClinics opgericht. In onze laserklinieken in Antwerpen en Gent staan de allernieuwste toestellen waarmee 35 gedreven oogspecialisten jaarlijks zo’n 3000 oogingrepen doen. Dankzij dit partnership hebben we de middelen om snel te schakelen en te investeren in de beste laserapparatuur die momenteel beschikbaar is.

Oog voor jou

Hoewel we een ontembare passie hebben voor ogen laseren, draait ons vak niet om baanbrekende tools en technieken. Wel staat het beste resultaat voor de patiënt centraal. Een jonge dertiger met een kantoorjob, een enthousiaste zeventiger die graag met de wagen rijdt … Er passeren uiteenlopende profielen in onze oogkliniek, die telkens een aanpak op maat krijgen. Overweeg je jouw ogen te laten laseren? Dan voert je vertrouwde oogarts een uitvoerige controle van je ogen uit voordat je naar een van onze lasercentra komt. Hoe is je hoornvlies opgebouwd? Tegen welke klachten loop je aan? Stuk voor stuk parameters waarmee we rekening houden om een nauwkeurige techniek te selecteren, die jou trakteert op het grootste comfort en het beste zicht. We care for you!

Vind een oogchirurg in jouw buurt

Welkom bij LaserVisionClinics! Wij zijn 35 Vlaamse enthousiaste en ervaren oogchirurgen die de nieuwste ooglasertechnieken piekfijn beheersen en uiterst precies toepassen.


LaserVisionClinics | Ooglaseren Mechelen

Ooglaseren met de nieuwste technieken voor het beste resultaat

Welkom bij LaserVisionClinics! Wij zetten veilige en nauwkeurige ooglasertechnieken in om jou terug van die frisse blik op de wereld te laten genieten.

Vind een oogchirurg

Ontvang meer informatie


ONZE LASERKLINIEKEN

Beide lasercentra zijn vlot bereikbaar en uitgerust met een ruime parking.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x