OOGLIDCORRECTIE

Wat is een ooglidcorrectie?

Bij ooglidchirurgie worden de (over)hangende oogleden lichtjes gelift met als doel een helderdere blik en een minder zwaar gevoel. LaserVisionClinics verwijdert de overtollige huid van het bovenste ooglid niet via een klassieke insnede. We verkiezen een oogcorrectie met de laser. De troeven van deze methode? Wij kunnen preciezer werken en je hebt als patiënt een vlotter herstel dan bij een traditionele ooglidoperatie.

De voordelen onder de loep …

✓ Secuur | In vergelijking met een klassieke insnede is de lasertechniek nauwkeuriger.

✓ Snelle genezing | De impact van een laser op de oogleden is kleiner dan de impact van een insnede. De kans op blauwe plekken en zwellingen is kleiner.

Kom jij in aanmerking voor een ooglidcorrectie?

De ogen laten liften kan vanuit verschillende overwegingen. Je kunt effectief hinder ondervinden van hangende oogleden, zoals een beperkt gezichtsvermogen. Je kunt ook opteren voor ooglidchirurgie om je beter in je vel te voelen en weer een frisse blik te krijgen. Plan een afspraak bij een van onze gespecialiseerde oogchirurgen om te weten te komen of je aan de voorwaarden voldoet. Een minimumleeftijd van 21 jaar is noodzakelijk, al voeren we deze oogoperatie vooral uit bij 50-plussers omdat de huid vanaf dan aan elasticiteit inboet. 

LASEK

LASEK is de allereerste en oudste techniek om ogen te laseren. De doeltreffendheid is absoluut bewezen, al is de hersteltijd van +/- 1 week langer dan bij nieuwere ooglasertechnieken. Je unieke oogsituatie bepaalt of je in aanmerking komt.

LASIK

De tweede generatie ooglasertechnieken LASIK gaat nog verfijnder te werk dan voorganger LASEK. Het is een zeer gerichte oogbehandeling in combinatie met een kort genezingsproces: een win-win!

SMILE

We zetten alles op alles om de meest verfijnde technieken in de vingers te krijgen. SMILE is de derde en meest recente ooglasertechniek. Een hypernauwkeurige behandeling met minder kans op droge ogen.

IMPLANTEERBARE CONTACTLENZEN (ICL)

Niet iedereen komt in aanmerking voor het laseren van de ogen. Bij droge ogen of een dun hoornvlies zijn implanteerbare contactlenzen een perfect match.

CROSSLINKING

Bij een zwak hoornvlies of veelvuldig in de ogen wrijven kan het hoornvlies doorbuigen en een slechter zicht optreden. Crosslinking maakt het hoornvlies steviger en stabieler en voorkomt dat het zicht verder achteruitgaat.

MULTIFOCALE IMPLANTLENZEN

Drager van een multifocale bril of multifocale contactlenzen? Dan kun je overstappen naar multifocale implantlenzen. Dankzij een ingeplant lensje kun je weer focussen, veraf en dichtbij.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x