Oogchirurg Antwerpen

LaserVisionClinics voert naast drie soorten ooglasertechnieken ook andere oogingrepen uit, zoals lensimplantatie of ooglidcorrectie. Met een ambitieus team van maar liefst 35 oogchirurgen zoeken én vinden we samen de juiste oplossing voor jouw vraag. We schuiven niet de techniek van onze voorkeur naar voren, wel diegene die he-le-maal bij je past. Graag oogchirurgie met een groot effect en een beperkt herstel? Double check!

oogchirurg Antwerpen

Wat doet een oogchirurg Antwerpen?

Een ervaren oogkliniek gezocht die technieken van de bovenste plank inzet? LaserVisionClinics, nice to meet you! Sinds 2002 voeren onze ambitieuze oogartsen laseringrepen uit met de recentste apparatuur. Maak kennis met de glasheldere visie van ons chirurgencollectief.

Observeren, studeren, informeren, inspireren … Als pionier in oogchirurgie verdiept LaserVisionClinics zich dagelijks in de beste technieken. Ons collectief van ambitieuze oogchirurgen bundelt de krachten in twee ruim uitgeruste lasercentra. In Gent en in Antwerpen kun je bij ons terecht voor oogchirurgie met de beste apparatuur. Jouw vertrouwde oogarts screent je uitvoerig om vervolgens in een van onze laserklinieken de ideale ingreep uit te voeren met de nieuwste methoden.

Op zoek naar een oogchirurg in Antwerpen? 

Over LaserVisionClinics

De wereld van oogchirurgie is de laatste jaren in volle evolutie. Ontzettend fascinerend! We wonen congressen bij, leren van elkaar, verdiepen ons in nieuwe toepassingen … 

Al komt grensverleggende apparatuur met een prijskaartje. Daarom slaan we de handen in elkaar en hebben we LaserVisionClinics opgericht. In onze laserklinieken in Gent en Antwerpen staan de allernieuwste toestellen waarmee 35 gedreven oogchirurgen jaarlijks zo’n 3000 oogingrepen doen. Dankzij dit partnership hebben we de middelen om snel te schakelen en te investeren in de beste laserapparatuur die momenteel beschikbaar is. 

Oog voor techniek, oog voor jou

Hoewel we een ontembare passie hebben voor ogen laseren, draait ons vak niet om baanbrekende tools en technieken. Wel staat het beste resultaat voor de patiënt centraal. Een jonge dertiger met een kantoorjob, een enthousiaste zeventiger die graag met de wagen rijdt … Er passeren uiteenlopende profielen in onze oogkliniek, die telkens een aanpak op maat krijgen. 

Overweeg je oogchirurgie? Dan voert je vertrouwde oogarts een uitvoerige controle van je ogen uit voordat je naar een van onze lasercentra komt. Hoe is je hoornvlies opgebouwd? Tegen welke klachten loop je aan? Stuk voor stuk parameters waarmee we rekening houden om een nauwkeurige techniek te selecteren, die jou trakteert op het grootste comfort en het beste zicht. We care for you!

oogchirurg Antwerpen

Onze oogklinieken

In onze oogklinieken in Gent en Antwerpen staan de allernieuwste toestellen waarmee 35 gedreven oogspecialisten jaarlijks zo’n 3000 oogingrepen doen. Dankzij dit partnership hebben we de middelen om snel te schakelen en te investeren in de beste apparatuur die momenteel beschikbaar is. 

LaserVisionClinic Gent

LaserVisionClinic Antwerpen

Soorten oogchirurgie

In onze laserklinieken voeren onze oogchirurgen zeven gespecialiseerde ooglaserbehandelingen uit. Welke doeltreffende laseringreep jou op het lijf geschreven is, bepaalt jouw vertrouwde oogchirurg na een uitgebreide consultatie. Aan de hand van je leeftijd, hoornvlies, klachten … selecteren we een gepaste ingreep met een goed resultaat op lange termijn.

LASEK

LASEK is de allereerste en oudste techniek om ogen te laseren. De doeltreffendheid is absoluut bewezen, al is de hersteltijd van +/- 1 week langer dan bij nieuwere ooglasertechnieken. Je unieke oogsituatie bepaalt of je in aanmerking komt.

LASIK

De tweede generatie ooglasertechnieken. LASIK gaat nog verfijnder te werk dan voorganger LASEK. Het is een zeer gerichte oogbehandeling in combinatie met een kort genezingsproces: een win-win!

SMILE

We zetten alles op alles om de meest verfijnde technieken in de vingers te krijgen. SMILE is de derde en meest recente ooglasertechniek. Een hypernauwkeurige behandeling met minder kans op droge ogen.

Implanteerbare contactlenzen (ICL)

We zetten alles op alles om de meest verfijnde technieken in de vingers te krijgen. SMILE is de derde en meest recente ooglasertechniek. Een hypernauwkeurige behandeling met minder kans op droge ogen.

Crosslinking

Bij een zwak hoornvlies of veelvuldig in de ogen wrijven kan het hoornvlies doorbuigen en een slechter zicht optreden. Crosslinking maakt het hoornvlies steviger en stabieler en voorkomt dat het zicht verder achteruitgaat.

Multifocale implantlenzen

Drager van een multifocale bril of multifocale contactlenzen? Dan kun je overstappen naar multifocale implantlenzen. Dankzij een ingeplant lensje kun je weer focussen, veraf en dichtbij.

Ooglidcorrectie

Komaf maken met zware of hangende oogleden kan dankzij ooglidchirugie? Met een CO2-laser worden je ogen gelift en krijg je weer een frisse blik. Snel, secuur én subtiel!

oogchirurg Antwerpen

Hoe vind je een gekwalificeerde oogchirurg?

Overweeg je ooglaseren, lensimplantatie, ooglidcorrectie, ... Het spreekt voor zich dat een gekwalificeerde oogchirurg hierbij belangrijk is voor het succes van uw oogchirurgische ingreep. 

Er zijn verschillende manieren waarop je een gekwalificeerde oogchirurg kunt vinden:

  • Vraag uw huisarts om aanbevelingen
  • Zoek online naar gekwalificeerde oogchirurgen in uw omgeving
  • Vraag naar referenties van vrienden en familie die oogchirurgie hebben ondergaan
  • Het is belangrijk om te controleren of de oogchirurg die u overweegt gecertificeerd is en beschikt over de juiste opleiding en ervaring.

LaserVisionClinics loopt over van passie voor ogen laseren. De beste toestellen, nauwkeurigste ingrepen, zachtste genezingsprocessen … Als één hecht team van Vlaamse oogchirurgen volgen we de ontwikkelingen in ooglasering op de voet en willen we iedereen, jong en oud, de kans geven op de beste ooglaserbehandeling.

Al onze oogchirurgen zijn gekwalificeerd en beheersen de nieuwste ooglasertechnieken tot in de perfectie.

Afspraak maken bij een oogchirurg in jouw buurt in Antwerpen

LaserVisionClinics is een samenwerking tussen oogchirurgen uit de ruime regio rond Gent en Antwerpen. Via onze website kom je te weten welke oogartsen gebruikmaken van onze nieuwste apparatuur. Klik door naar de chirurg bij jou in de buurt in Antwerpen en boek er rechtstreeks jouw consultatie.

LaserVisionClinics | Oogchirurg Antwerpen

Ooglaseren met de nieuwste technieken voor het beste resultaat

Welkom bij LaserVisionClinics! Onze oogchirurgen zetten veilige en nauwkeurige ooglasertechnieken in om jou terug van die frisse blik op de wereld te laten genieten.

Vind een oogchirurg

Ontvang meer informatie


ONZE LASERKLINIEKEN

Beide lasercentra zijn vlot bereikbaar en uitgerust met een ruime parking.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x