LASIK

Wat is LASIK?

Femto-LASIK of kortweg LASIK is de opvolger van LASEK. Deze ooglasertechniek van de tweede generatie is samen met SMILE de meest uitgevoerde laseringreep. In vergelijking met LASEK, gaat LASIK sneller te werk. De totale lasertijd per oog is minder dan 30 seconden. Het effect? Een evengoed resultaat na het ogen laseren, maar mét een snellere genezing.

De voordelen onder de loep …

✓ Betrouwbaar | Het is een klassieke lasertechniek die we al 15 jaar toepassen, met succes.

✓ Nauwkeurig | Dankzij onze laser van Carl Zeiss leveren we resultaten van topformaat.

✓ Snelle genezing | Binnen de 24 uur na de oogingreep verdwijnt de irritatie en het branderig gevoel.

Kom jij in aanmerking voor LASIK?

LASIK is een goede keuze voor iedereen die bij- of verziend is, ouder dan 21 jaar, met een normaal tot dik hoornvlies, met stabiele ogen en zonder last van droge ogen. De techniek is uiterst secuur en wordt aan een hoog tempo toegepast met gespecialiseerde apparatuur. Hierdoor kun je al snel weer je dagdagelijkse activiteiten oppikken. Doorgaans ben je al binnen de 24 uur verlost van eventuele kwaaltjes als geïrriteerde of branderige ogen.

LASEK

LASEK is de allereerste en oudste techniek om ogen te laseren. De doeltreffendheid is absoluut bewezen, al is de hersteltijd van +/- 1 week langer dan bij nieuwere ooglasertechnieken. Je unieke oogsituatie bepaalt of je in aanmerking komt.

SMILE

We zetten alles op alles om de meest verfijnde technieken in de vingers te krijgen. SMILE is de derde en meest recente ooglasertechniek. Een hypernauwkeurige behandeling met minder kans op droge ogen.

IMPLANTEERBARE CONTACTLENZEN (ICL)

Niet iedereen komt in aanmerking voor het laseren van de ogen. Bij droge ogen of een dun hoornvlies zijn implanteerbare contactlenzen een perfect match.

CROSSLINKING

Bij een zwak hoornvlies of veelvuldig in de ogen wrijven kan het hoornvlies doorbuigen en een slechter zicht optreden. Crosslinking maakt het hoornvlies steviger en stabieler en voorkomt dat het zicht verder achteruitgaat.

MULTIFOCALE IMPLANTLENZEN

Drager van een multifocale bril of multifocale contactlenzen? Dan kun je overstappen naar multifocale implantlenzen. Dankzij een ingeplant lensje kun je weer focussen, veraf en dichtbij.

OOGLIDCORRECTIE

Komaf maken met zware of hangende oogleden kan dankzij ooglidchirugie? Met een CO2-laser worden je ogen gelift en krijg je weer een frisse blik. Snel, secuur én subtiel!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x