Over ons

Een ervaren oogkliniek gezocht die technieken van de bovenste plank inzet? LaserVisionClinics, nice to meet you! Sinds 2002 voeren onze ambitieuze oogartsen laseringrepen uit met de recentste apparatuur. Maak kennis met de glasheldere visie van ons chirurgencollectief.

Welkom bij LaserVisionClinics! Wij zijn 35 Vlaamse enthousiaste en ervaren oogchirurgen die de nieuwste ooglasertechnieken piekfijn beheersen en uiterst precies toepassen.

Oog voor techniek

De wereld van ogen laseren is de laatste jaren in volle evolutie. Ontzettend fascinerend! We wonen congressen bij, leren van elkaar, verdiepen ons in nieuwe toepassingen … Al komt grensverleggende apparatuur met een prijskaartje. Daarom slaan we de handen in elkaar en hebben we LaserVisionClinics opgericht. In onze laserklinieken in Gent en Antwerpen staan de allernieuwste toestellen waarmee 35 gedreven oogspecialisten jaarlijks zo’n 3000 oogingrepen doen. Dankzij dit partnership hebben we de middelen om snel te schakelen en te investeren in de beste laserapparatuur die momenteel beschikbaar is. 

Oog voor jou

Hoewel we een ontembare passie hebben voor ogen laseren, draait ons vak niet om baanbrekende tools en technieken. Wel staat het beste resultaat voor de patiënt centraal. Een jonge dertiger met een kantoorjob, een enthousiaste zeventiger die graag met de wagen rijdt … Er passeren uiteenlopende profielen in onze oogkliniek, die telkens een aanpak op maat krijgen. Overweeg je jouw ogen te laten laseren? Dan voert je vertrouwde oogarts een uitvoerige controle van je ogen uit voordat je naar een van onze lasercentra komt. Hoe is je hoornvlies opgebouwd? Tegen welke klachten loop je aan? Stuk voor stuk parameters waarmee we rekening houden om een nauwkeurige techniek te selecteren, die jou trakteert op het grootste comfort en het beste zicht. We care for you!

Meet and greet our team

Hier komt verdere info.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x